Prachtschot Griezmann niet genoeg voor Atlético Madrid

SamenvattingAtlético Madrid is nog verre van zeker van een plek in de kwartfinale van het toernooi om de Copa del Rey. De heenwedstrijd bij Girona in het Spaanse bekertoernooi eindigde in 1-1.

Het zag er al vroeg goed uit voor Atlético, waar ex-PSV’er Santiago Arias in de basis begon. Antoine Griezmann zette zijn ploeg met een heerlijk schot via de onderkant van de lat op 0-1. Nog voor rust werd de eindstand echter bereikt, toen Anthony Lozano de gelijkmaker op het bord zette met een eveneens prachtig schot.

De return is volgende week in Madrid. Op 2 december eindigde het competitieduel in Gerona tussen beide clubs ook in 1-1.

Volledig scherm
© EPA
  1. ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’
    Battle of Britain

    ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’

    Terwijl Manchester City zich ten koste van Swansea (2-3) plaatste voor de halve finales van de FA Cup, heroverde Liverpool ondanks een slippertje van Virgil van Dijk de koppositie door met 1-2 te winnen bij Fulham. Een mentaal voordeeltje? Gerard Wiekens (ex-Manchester City) en Erik Meijer (ex-Liverpool) laten de komende weken op deze site hun licht schijnen op de bloedstollende titelstrijd in de Premier League.