Rodrygo.
Volledig scherm
Rodrygo. © REUTERS

Real Madrid moet ook Rodrygo missen in Clásico na provocerend juichen

Real Madrid kan volgende week zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona ook geen beroep doen op Rodrygo. De Braziliaanse aanvaller werd vandaag tijdens een wedstrijd met het tweede elftal uit het veld gestuurd en moet een schorsing uitzitten.

Rodrygo had al een gele kaart toen hij tijdens het duel met San Sebastian de los Reyes (2-0) de tweede treffer van zijn ploeg maakte. Hij vierde zijn doelpunt door de doelman van de tegenstander te provoceren en moest met een tweede gele kaart van het veld.

Rodrygo scoorde dit seizoen al zeven keer voor het eerste elftal van Real Madrid. Zinédine Zidane had de Braziliaan wellicht nodig tegen FC Barcelona omdat Eden Hazard voorlopig weer is uitgeschakeld met een enkelblessure. De aanvoerder van België liep die blessure gisteravond op in de verloren uitwedstrijd bij Levante, waardoor FC Barcelona volgende week aan de Clásico begint met twee punten voorsprong op Real Madrid. 

Soccer Football - La Liga Santander - Levante v Real Madrid - Estadi Ciutat de Valencia, Valencia, Spain - February 22, 2020   Real Madrid Eden Hazard reacts after he was substituted as coach Zinedine Zidane looks on        REUTERS/Jon Nazca
Volledig scherm
Soccer Football - La Liga Santander - Levante v Real Madrid - Estadi Ciutat de Valencia, Valencia, Spain - February 22, 2020 Real Madrid Eden Hazard reacts after he was substituted as coach Zinedine Zidane looks on REUTERS/Jon Nazca © REUTERS
  1. Transferklap in plaats van transferkoorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Transfer­klap in plaats van transfer­koorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Wat gaat de huidige corona-crisis betekenen voor de transferperiode van komende zomer? Deze week predikte het Zwitserse ‘International Centre for Sports Studies’ (CIES) nog net geen hel en verdoemenis voor de clubs die afhankelijk zijn van spelersverkopen. CIES ziet de transferwaarde van de selecties van de 98 ploegen in de hoogste divisies van de vijf grootste voetballanden verschrompelen. Op basis van de huidige rekenmodellen en verwachtingen rekent men op een waardedaling van gemiddeld 28 procent, met bij sommige clubs uitschieters naar veertig procent.