Ronald Koeman na zege op Valencia beter dan Johan Cruijff als Barça-coach: ‘Te vroeg voor conclusies’

SamenvattingRonald Koeman kan voorlopig weer even opgelucht ademhalen. Met de zege op zijn oude club Valencia (3-1) is Koeman nu de beste Nederlandse FC Barcelona-trainer ooit in La Liga als het gaat om het puntengemiddelde. 

10 reacties

 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Koeman die maakt zich niet druk; is het Barcelona niet dan kan hij zo weer aansluiten in Engeland, daar heeft hij prima reputatie.
 • Ina Blok

  1 jaar geleden
  Wat een misplaatste kop is dit zeg! Laat Koeman eerst maar 300 wedstrijden als coach bij Barcelona staan, pas dan kan je een vergelijking maken. Ik weet zeker dat dit dan in het voordeel van Johan Cruijff is.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Ronald Koeman op welke manier dan ook met Johan Cruyff vergelijken??? Kom op ,hè, dan moet hij nog ietsjes meer presteren dan nu het geval is.
 • Y. Roffel

  1 jaar geleden
  laat koeman maar na 254 wedstrijden eens kijken waar hij dan staat ( als hij het tenminste er nog is) en dan pas kun je hem vergelijken met cruiff 'al denk ik dat hij dan allang is ontslagen cruiff staat op eenzame hoogte ; en dat zal altijd zo blijven
 • J. Breuer

  1 jaar geleden
  Een trainer kan een speler conditie bijbrengen. Met hem praten elke plaats in een elftal misschien het beste voor was. Maar voetballen kan hij niet leren. Dat heeft iemand of niet. Een oude maar ware spreuk.