Volledig scherm
© REUTERS

Salah keert met liesblessure terug in Liverpool

Mohamed Salah keert met een liesblessure terug naar Liverpool. De Egyptische aanvaller raakte gisteren geblesseerd in de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen eSwatini, het voormalige Swaziland (4-1). 

Salah moest in de slotfase van het veld. Omdat bondscoach Javier Aguirre al drie keer had gewisseld, moest Egypte de wedstrijd met tien man uitspelen.
De thuisploeg stond in Cairo halverwege al met 4-0 voor. Salah nam de vierde treffer voor zijn rekening door de bal uit een hoekschop om de keeper in het doel te krullen.

De topschutter van Liverpool liet zich na afloop onderzoeken. Een MRI-scan wees uit dat hij waarschijnlijk niet op tijd fit is voor dinsdag, als Egypte weer tegen eSwatini speelt. Salah gaat daarom nu al terug naar Liverpool om zich te laten behandelen. De Engelse club speelt volgende week zaterdag tegen Huddersfield Town.

  1. Grootschalig onderzoek op basis van Football Leaks

    Grootscha­lig onderzoek op basis van Football Leaks

    De tientallen miljoenen documenten die in handen zijn van klokkenluidersplatform Football Leaks gaan dienen als basis voor een grootschalig Europees onderzoek. De landen die zijn verenigd in Eurojust, de rechtsorganisatie waarin de 28 lidstaten van de Europese Unie samenwerken in de juridische strijd tegen terrorisme en grensoverschrijdende zware criminaliteit, hebben vandaag in Den Haag afgesproken samen financiële wantoestanden in de voetbalwereld aan te pakken.