Georginio Wijnaldum.
Volledig scherm
Georginio Wijnaldum. © Pro Shots

Slecht nieuws voor Koeman en Barcelona: ‘Wijnaldum kiest voor Paris Saint-Germain’

Paris Saint-Germain heeft Barcelona afgetroefd in de strijd om Georginio Wijnaldum. Volgens goed ingevoerde Franse media tekent de Oranje-international in Parijs een contract tot 2024. De 30-jarige Rotterdammer komt transfervrij over van Liverpool.

54 reacties

 • Els Klos

  2 maanden geleden
  Een mooie club en een begrijpelijke keuze. PSG speelt Champions League en doet in Frankrijk mee in de strijd om de titel. Bovendien, wie wil er met die hele soap nu nog bij Barcelona voetballen? Barcelona is een mooie club en heeft een geweldig stadion, maar wordt bestuurd op een manier die alleen maar onzekerheid brengt.
 • Verheijen

  2 maanden geleden
  Ik ben het helemaal eens dat het geld het topvoetbal er niet leuker op maakt. Maar Barcelona is geen haar beter dan de anderen. Dus nu niet huilen dat Wijnaldum niet kiest voor de lievelingsclub van veel Nederlanders.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Hein Scheepvaart. Ergens anders meer verdienen, oké, zou een ieder doen. Alleen het geld in de voetbal wereld stinkt aan alle kanten. En daar moet een keer een eind aan komen.
 • Haeren

  2 maanden geleden
  ik snap Wijnaldum goed. sowieso meer salaris per jaar , de soap onlangs bij Barcelona met koeman , en de onzekerheid van Champioonsleage want de uitsluiting hangt ook nog boven Juve, Barca en Madrid .
 • Henry van der Aa

  2 maanden geleden
  Koeman ging voor het geld gaat nu nog om de eer te redden