Volledig scherm
Ole Gunnar Solskjaer. © Getty Images

Solskjaer wil vlammen tegen Liverpool: ‘Kans om alles om te draaien’

Uitgerekend in tijden van crisis treft Manchester United het komend weekeinde met koploper Liverpool de zwaarst denkbare tegenstander. Coach Ole Gunnar Solskjaer ziet echter geen enkele reden tot paniek. ,,Dit is de kans voor ons om alles om te draaien", aldus de Noor.

De topclub van weleer won in de Premier League pas twee van de acht wedstrijden. Liverpool won alles. ,,Ik ben en blijf optimistisch", vervolgde Solskjaer. ,,Natuurlijk zit Manchester United al jaren in een moeilijke situatie. Iedereen doet zijn best daar uit te komen. Ik weet zeker dat het gaat lukken. We komen terug. Het is moeilijk te voorspellen wanneer dat precies gaat gebeuren."

De oud-speler van de club verwacht dat hij vooralsnog de regie blijft voeren. ,,Al weet ik ook wel dat niemand mij die garantie kan geven. We plannen echter op de langere termijn. Ik verwacht versterking in de winterstop. Dat zal ons ongetwijfeld mede vooruit gaan helpen."

  1. Zirkzee maakt debuut bij winnend Bayern, PSG haalt uit tegen 'Gala’
    Video

    Zirkzee maakt debuut bij winnend Bayern, PSG haalt uit tegen 'Gala’

    De belangrijkste beslissingen waren al gevallen in groep A en groep B van de Champions League, maar toch waren er nog een aantal interessante wedstrijden in deze groepen. De kraker tussen Bayern München en Tottenham Hotspur (beide al geplaatst voor laatste zestien) eindigde in 3-1, Paris Saint-Germain won overtuigend van Galatasaray (5-0) en Real Madrid pakte drie punten op bezoek bij het Club Brugge van Ruud Vormer: 3-1.