Spaanse media hard voor Barcelona en Koeman: ‘Ongelooflijk, de nachtmerrie gaat gewoon door’

SamenvattingRonald Koeman is het afgelopen jaar wel wat gewend. Hij doorstond in Barcelona menig stormpje. Maar na het steriele optreden gisteravond tegen laagvlieger Granada (1-1), waarin Barça ternauwernood ontsnapte aan een pijnlijk verlies, kan Koeman zijn borst echt natmaken, zo verwachten Spaanse media. ,,Dit Barcelona is lichtjaren verwijderd van het Barcelona zoals dat al decennia bekend staat.”

53 reacties

 • peter roelofsen

  1 maand geleden
  Barcelona moet zich de ogen uit de kop schamen. Vooral die voorzitter is een grote raddraaier richting Ronald Koeman. Het elftal heeft op sommige posities te weinig kwaliteit zegt men, last de trainer daar aan werken. Geef hem de tijd en ook de mogelijkheden om aan een nieuw Barca te werken. Waarom wilde Xavi niet afgelopen jaar? Omdat hij weinig kwaliteit zag bij de club. Dit soort figuren willen alleen werken met gerenommeerde spelers en die kosten veel geld en haalt ook meer resultaat.
 • Simon Vonk

  1 maand geleden
  Het wel en wee van een trainer wordt bepaald door de pers, het publiek en de leiding van een club. De voetbalpers verdient zijn geld net zoals de roddelpers sensatie verhalen verspreiden zodra er verloren wordt. Dat is hun verdien model. Onlangs werden Ronald, Frenkie en Memphis nog de hemel in geprezen. Na verlies van een volledig ingewerkte top club Bayer waar iedereen wist dat Barcelona nog niet klaar voor was. Gelijk spel Granada die samen met de scheidsrechter de boel verziekte.
 • Dick van Dijk

  1 maand geleden
  Louis van Gaal stopt na de kwalificatie kan Koeman zo weer aanschuiven ,prima toch. Olé!!
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Het kan zijn dat hij wil aanblijven voor zijn technische staf. Die moeten dan waarschijnlijk ook weg als er een andere trainer komt. Hans Hogebrug
 • M Waarhold

  1 maand geleden
  @John Fender, als dat zo zou zijn dan zat hij nu echt niet in Barcelona, daar zijn ze ook niet achterlijk.