Spaanse media hekelen Frenkie de Jong: ‘Voor een handtekening van 86 miljoen is hij een mislukking’

FC Barcelona doet na de winterstop niet meer mee in de Champions League. Na de kansloze nederlaag in München tegen Bayern duwen de Spaanse media hun pennen in gif. ,,De nachtmerrie duurt nu al sinds 14 augustus 2020.”

76 reacties

 • Teun Bruna

  1 maand geleden
  Zien voetballers zelf iets terug van die krankzinnige transferbedragen die voor hen worden betaald. Het lijkt me dat die bedragen tot stand komen over de hoofden van de voetballer zelf in een onderonsje tussen waarnemer en clubs. Dus dan is dit soort kritiek onzinnig, maar ik kan het verkeerd hebben.
 • martin van beek

  1 maand geleden
  Eens te meer blijkt het belang wat Messi voor Barcelona was,...alles. Na zijn exit is het een Spaanse club, niets meer dan dat. Frenkie mag blij zijn nu al miljonair te zijn,..
 • marcel manoehoetoe

  1 maand geleden
  Wie wil er nog in Spanje spelen??! Wat een stelletje .... Hoop dat Frenkie gauw een andere club vindt! 🤞
 • Willem Ooteman

  1 maand geleden
  De Barcelona voorzitters weten toch heel goed wat de oorzaak van de malaise is,en denken nu dat een trainer uit de woestijn van deze achterhoede een degelijke vesting kan maken dat is een utopie.'
 • John Fender

  1 maand geleden
  Ik geniet van al die Spaanse emotie. Exact hetzelfde als al die zgn Nederlandse voetbalkenners aan de zijlijn. Blijkbaar zijn de coryfeeën niet in staat hun club uit de misère te trekken door sportieve top prestaties te leveren als het moet. Leiders staan op de barricaden en laten niet de schoudertjes hangen…