Memphis Depay.
Volledig scherm
Memphis Depay. © EPA

Spaanse media hekelen optreden Memphis: ‘Het geduld van FC Barcelona raakt op’

Xavi is niet langer ongeslagen als trainer van FC Barcelona. De voormalige middenvelder zag zijn elftal gisteren in de Spaanse competitie verliezen van Real Betis (0-1). Barcelona heeft nu al 13 punten minder dan koploper Real Madrid. De zorgen nemen alleen maar toe, schrijven de Spaanse media.

24 reacties

 • Don Frenser

  1 maand geleden
  De geweldige Barcelona jongen Xavi was toch zo goed? Het was toch een makkie om dat spul weer aan het voetballen te krijgen? Blijkbaar was Koeman zo slecht toch niet. Een stel overbetaalde middenmoters die alleen bij de gratie van een god in de vorm van Messi alles konden winnen is wat anders dan dezelfde spelers zonder Messi. Al 15 jaar was alles gericht op Messi, en dat moet nu veranderen. Alleen kan dat niet als de trainer vast wil houden aan hetzelfde systeem.
 • J. Breuer

  1 maand geleden
  Veel geroemd door de media Boven zijn werkelijk kunnen verheerlijk. Nu duidelijk te zien wat zijn capaciteiten werkelijk zijn.
 • Jan Postma

  1 maand geleden
  Leuk voor Barça. Koeman moest weg en nam € 10.000.000 mee. Xavi moest komen, de redder van Barça volgens die “lul” van Laporta. Iedereen kon zien dat ook Xavi het niet zou redden. Straks weer een groot bedrag uitkeren bij ontslag. Want Barça gaat niet meer beter voetballen door Xavi! Weer geld weggegooid!
 • Marcel wit

  1 maand geleden
  Gelukkig is er geen onderdrukking honger en rare ziekte waar we ons druk over moeten maken. Hup Barcelona, Ajax en anderen.
 • Jan Proeme

  1 maand geleden
  Hij is geen middelpunt meer. En daar kan hij niet tegen. hij moet in de belangstelling staan anders heb je niets aan hem