Spaanse media: Luuk de Jong was het slachtoffer van spot en minachting, maar hij heeft zijn goal te pakken

De Nederlanders kregen het afgelopen weekend de handen weer op elkaar bij FC Barcelona. Dat stellen Spaanse media nadat Barça mede door goals van Memphis Depay en Luuk de Jong met 3-0 won van Levante.

11 reacties

 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  Barca lijkt er niet te zijn voor Ronald. Mooi, dan kan Koeman het Nederlands elftal later weer overnemen van Van Gaal.
 • Leo Haas

  1 jaar geleden
  Geweldig, hoor, van nummer 17 winnen. Laten we dit nou niet gaan vieren. Volgende week tegen Atletico uit en dan Arsenal thuis voor de CL wordt pas een echte test. Als Barca die twee verliest, is het met Koeman gedaan. En z'n opvolger stelt Luuk de Jong natuurlijk nooit meer op...
 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  Vandaag hero, morgen zero.
 • Ruud van Manen

  1 jaar geleden
  Hij wilde zo graag naar Barcelona dat hij zijn positie als bondscoach opgaf. Inmiddels zal het enthousiasme wel een beetje minder zijn geworden lijkt mij. Want hij is meer bezig met allerlei randzaken dan met zijn echte klus: Barcelona weet op Europees topniveau terug brengen. En LaPorta is het schoolvoorbeeld van een onbetrouwbare voorzitter die zijn eigen zin wil doordrijven.
 • Willem Duyvis

  1 jaar geleden
  ps. De huidige voorzitter Laporta heeft in zijn vorige "regeer" periode, samen met zijn opvolgers, er voor gezorgd dat Barcelona nu is en opnieuw moest beginnen na het wegvallen van de "oude sterren", te weinig verjonging, en mede oorzaak van de rond uit belachelijke transfer sommen en spelerssalarissen. De bomen groeiden tot de hemel en nu moeten ze het even doen met "verse" wortels. Zou fijn zijn als hij ging besturen, als hij dat kan?, en niet op de stoel van de trainer ging zitten!
 1. Erik ten Hag focust zich op volgende hoofdstuk Manchester United: ‘Cristiano Ronaldo is nu verleden tijd’

  Erik ten Hag focust zich op volgende hoofdstuk Manchester United: ‘Cristiano Ronaldo is nu verleden tijd’

  Nog twintig dagen en dan hervat Erik ten Hag met zijn Manchester United de Premier League thuis tegen Nottingham Forest. Momenteel zit hij met alle spelers die niet op het WK actief zijn op trainingskamp in Spanje. In een uitgebreid interview met het clubkanaal blikt hij terug op afgelopen halfjaar, blikt hij vooruit op de komende tijd én spreekt hij heel kort over het vertrek van Cristiano Ronaldo.