Voor Cristiano Ronaldo lijken bij Juventus andere regels te gelden.
Volledig scherm
Voor Cristiano Ronaldo lijken bij Juventus andere regels te gelden. © AP

Spelers Juventus lijken klaar met speciale behandeling Ronaldo na bezoekje aan Ferrari

Een bezoekje dat Cristiano Ronaldo deze week bracht aan de vermaarde Ferrari-fabriek in Maranello heeft volgens Gazzetta dello Sport kwaad bloed gezet bij zijn ploeggenoten. Zij zouden er helemaal klaar mee zijn dat voor de Portugese ster andere regels gelden dan voor de rest. 

15 reacties

 • Bas Euser

  3 maanden geleden
  Waar gaat dit nog over. Ik ben van de tijd van Cruijff en van Hanegem. Die bedragen tegenwoordig, voetbal is niet leuk meer. Tenminste de top. Geef mij maar de keukenkampioen divisie en de amateurs. De rest is zo commercieel geworden. Geen reet meer aan. Maar dat is mijn bescheiden mening.
 • M van der Meij

  3 maanden geleden
  Dat mensen hier zich druk om maken....
 • Henry Janssen

  3 maanden geleden
  Ze moeten de belachelijke lonen van deze flapdrollen is drastisch omlaag brengen. Ik werk minimaal 60 uur in de week en heb nog niet het loon wat hij per uur verdiend en waarvoor. Om tegen een bal te trappen schei toch uit gewoon belachelijk wat al deze voetballers in de top verdienen voor die paar uur in de week dat ze wat doen en stoten ze zichzelf dan liggen ze te janken als een baby. Zo moeten is een paar weken echt gaan werken misschien dat ze dan is respect krijgen voor de gewone arbeiders
 • hans kraak

  3 maanden geleden
  respect voor Ronaldo
 • Erik Gemser

  3 maanden geleden
  Als spits is hij aangesteld om doelpunten te maken. En dat doet hij. Niks mis mee. Maar de roem heeft van de oude sympathieke Ronaldo een vreemde kwast gemaakt die zwemt in het geld en daardoor van zichzelf een extravagante publiciteitsgeile Muppet heeft gemaakt die totaal is doorgeslagen. Er zijn meer voorbeelden van 'toppers' die de weelde niet kunnen dragen.