Manchester United-trainer Erik ten Hag, inzet Thierry Henry.
Volledig scherm
Manchester United-trainer Erik ten Hag, inzet Thierry Henry. © Pro Shots en AP

Thierry Henry vindt Erik ten Hag ‘een genie’: ‘Ik heb hem aanbevolen bij Barça toen Koeman werd ontslagen’

De laatste twee wedstrijden in de Premier League leverden Manchester United slechts een punt op, maar dat doet niets af aan de kwaliteiten van het werk dat manager Erik ten Hag doet bij de nummer 4 van Engeland. Dat stelt althans Thierry Henry, die lyrisch is over de Nederlander.

4 reacties

 • Johan van Rijn

  7 dagen geleden
  Eens met Henry, Manchester United heeft jarenlang als los zand aan elkaar gehangen, en mensen als van Gaal of Mourinho konden hen niet mee laten doen voor de grote prijzen. Er is nog niets gewonnen, maar tis n moeilijke club, verwachtingen zijn altijd hoog, er is altijd kritiek, zeker toen bleek dat Ronaldo niet meer voldeed. Bij Barça stond bij de aanstelling van Koeman al zo goed als vast dat Xavi het over zou nemen, dat had Laporta beloofd bij de voorzittersverkiezingen aan de socios.
 • M Waarhold

  7 dagen geleden
  Ten Hag wordt de hemel ingeprezen, gezien het materiaal zou er ook en elftal moeten staan. Nagenoeg een gespreid bedje. Uiteraard moet je je stempel als coach drukken maar ik heb van hem geen hoge pet op. Hetgeen wat bijvoorbeeld een Ron Jans doet, dat wekt bij mij veel meer bewondering, die krijgt namelijk elk elftal aan het voetballen, dan ben je een goede coach. En verbaal stukken sterker dan Ten Hag.
 • Angela Den Oude

  1 week geleden
  Dan heeft meneer Henry zeker Ten Hag niet gevolgd in zijn laatste jaar bij Ajax... Wat een rampjaar was dat... Veel punten voor met de Kerst en met slechts 1 puntje kampioen in de laatste wedstrijd Geen NL beker en geen Cruyff schaal. Het verval van Ajax is onder Ten Hag al begonnen... Met nog een jaar contract sloop hij voorniets de deur uit met medeweten van het "bestuur"... Zoiets doe je niet...
 • H Peters

  1 week geleden
  Die Henry kan veel vinden en zoekt nu een pluimpje als trainer kenner. Laat me niet lachen. Hij was de 'joker' van het Belgische voetbalelftal en dat leverde enorm veel op ja. Allemaal die oud voetballers die menen wat te moeten zeggen en daar ook nog overal een platform voor krijgen. In Nederland kennen we er velen (maar allemaal bocht).
 1. Broze gezondheid noopt Huub Stevens tot stoppen: ‘Ik neem geen functies meer aan’

  Broze gezondheid noopt Huub Stevens tot stoppen: ‘Ik neem geen functies meer aan’

  Huub Stevens gaat niet meer aan de slag als voetbaltrainer. Stevens heeft zijn loopbaan als coach vanwege gezondheidsredenen voor beëindigd verklaard. ,,Ik word dit jaar 70, mijn coachingcarrière is definitief voorbij”, zei Stevens in de Kölner Express. ,,Onlangs kreeg ik nog een verzoek van een club in Nederland, maar dat riskeer ik niet meer. Dat kan ik aan mijn familie en de club niet meer verantwoorden.”