Turkse media spreken schande van sexy Yolanthe 'Dilara' Sneijder

VideoHet gerucht dat Galatasaray probeert Wesley Sneijder over te nemen van Internazionale is groot nieuws in Turkije. De Turkse media berichten massaal over de mogelijke transfer van de aanvoerder van Oranje naar de club uit Istanbul. Ook Sneijders vrouw Yolanthe wordt uiteraard niet genegeerd in de berichtgeving.

Volledig scherm
Volledig scherm

Daarbij vallen enkele Turkse media (1, 2 en 3) over het filmpje 'Turkse Chick' waar Yolanthe in 2006 de stralende hoofdrol in speelt. Ze vertolkt daarin de rol van Dilara, een jonge gesluierde Turkse vrouw, die in een bos een Nederlandse jongen verleidt tot seks.

In het Islamitische Turkije zijn de meningen over het filmpje niet bepaald positief. 'Zwaar beledigend', zo schrijft een website.

Of het iets met de opschudding in Turkije te maken heeft, blijft de vraag. Maar Sneijder liet vandaag in het AD weten geen interesse te hebben in een overgang naar Galatasaray.

Volledig scherm
  1. Van der Vaart: Ik hoop dat onze jongens bij Atalanta gaan verrassen

    Van der Vaart: Ik hoop dat onze jongens bij Atalanta gaan verrassen

    Na een lange winter zonder Europees voetbal is de Champions League weer ontwaakt. Vanavond wordt het meest aansprekende Europese voetbaltoernooi hervat met de achtste finales. Waar kijken oud-profs Rafael van der Vaart (analyticus bij de NOS & Ziggo Sport), Hedwiges Maduro (analyticus FOX Sports), Alfons Groenendijk (ex-trainer ADO Den Haag) en Erik Meijer (analyticus Sky Duitsland) het meest naar uit? Ze reageren op drie vragen.