Volledig scherm
De laatste keer, in 2012 won Real Madrid met 1-4 in Amsterdam. Cristiano Ronaldo (m) wordt gefeliciteerd na de 0-1. © Pim Ras Fotografie

Uitslag poll: Weinig hoop op zege Ajax

Dat het sentiment rond Ajax behoorlijk is veranderd, blijkt ook uit de poll op deze site. Slechts twintig procent van de voetballiefhebbers verwacht een stunt van de Amsterdammers.

Vlak na de loting was het optimisme rond Ajax groot. Maar inmiddels gaan de meeste mensen ervan uit dat Real Madrid net als in de afgelopen zes wedstrijden een maatje te groot is. Een ruime meerderheid - 68 procent - rekent op een Spaanse overwinning in de Arena, 12 procent houdt het op een gelijkspelletje. 

poll

Wat gaat het woensdagavond worden in Amsterdam?

Wat gaat het woensdagavond worden in Amsterdam?

  • Winst Ajax (22%)
  • Gelijkspel (12%)
  • Winst Real Madrid (66%)
15260 stemmen
  1. Grootschalig onderzoek op basis van Football Leaks

    Grootscha­lig onderzoek op basis van Football Leaks

    De tientallen miljoenen documenten die in handen zijn van klokkenluidersplatform Football Leaks gaan dienen als basis voor een grootschalig Europees onderzoek. De landen die zijn verenigd in Eurojust, de rechtsorganisatie waarin de 28 lidstaten van de Europese Unie samenwerken in de juridische strijd tegen terrorisme en grensoverschrijdende zware criminaliteit, hebben vandaag in Den Haag afgesproken samen financiële wantoestanden in de voetbalwereld aan te pakken.