Cristiano Ronaldo viert zijn winnende goal.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo viert zijn winnende goal. © EPA

Uitzinnige Cristiano Ronaldo geschorst na verbeteren wereldrecord: ‘Sorry, emoties namen de overhand’

Cristiano Ronaldo is na gisteravond in zijn eentje wereldrecordhouder. Met twee extreem late goals tegen Ierland zorgde hij niet alleen voor een 2-1 zege voor Portugal, maar de superster maakte ook interlandgoal 110 en 111. Daarmee liet hij Ali Daei uit Iran definitief achter zich. Niemand maakte ooit zo veel goals voor zijn land als Ronaldo.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Prachtig gebaar: geblesseerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel
  Samenvatting

  Prachtig gebaar: gebles­seerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel

  Een prachtig gebaar van Harvey Elliott. De 18-jarige aanvaller van Liverpool heeft vanavond in de uitwedstrijd bij Leeds United (0-3) zelf zeer waarschijnlijk zijn been gebroken na een tackle van de Nederlandse verdediger Pascal Struijk, maar eenmaal in het ziekenhuis gaf het Engelse toptalent zijn wedstrijdshirt en schoen weg aan een jongen die bij zijn wedstrijdje zijn arm had gebroken.