AP
Volledig scherm
© AP

Van Aanholt opnieuw racistisch bejegend: ‘Daarom knielen we’

Patrick van Aanholt is gisteren na de Premier League-wedstrijd tegen Manchester United (0-0) racistisch bejegend op social media. De linksback, die de hele wedstrijd speelde bij Crystal Palace, liet zijn volgers op Instagram zien wat voor bericht hij ontving. De verdediger zette er zelf de tekst bij: ,,Dit is waarom we knielen.”

10 reacties

 • A. Beek

  1 maand geleden
  Dat idiote knielen kun je ook wel laten dan, het helpt duidelijk geen moer.
 • Jacques( sjakey) - Groenen

  1 maand geleden
  Bizar.daar gaan we weer.hoog van de toren blazen als een trollerige halve zool iets roeptoetert op internet.maar natuurlijk wel in Quatar gaan voetballen.waar homo's vervolgd worden vrouwen besneden en moderne slavernij hoogtij vieren.met boegbeeld Gullit die roept "waarom zouden zwarte spelers iets van Quatar moeten vinden."omdat,Ruud,zo ook Mandela uit de cel is gehaald door 'n boycot omdat sporters en muzikanten er iets van vonden. van Aanholt,ga naar Zeist en kniel voor de deur van de KNVB
 • Jacques( sjakey) - Groenen

  1 maand geleden
  Maar wel lekker gaan voetballen in Quatar.waar homo's worden vervolgd en vrouwen worden http://verminkt.om nog maar te zwijgen over de echte fysieke discriminatie door slavernij en dus niet zomaar een halve zool die maar wat roeptoetert op het internet.maar racisme en discriminatie die overheidsbeleid zijn.dan moet je een vent zijn en knielen in Zeist bij de KNVB.dhr van Aanholt is tegen racisme zolang het zijn carrière en portemonnee niet schaadt.werkelijk waar beschamend.egoprincipiële nepprotestant.
 • Willem Dijk

  2 maanden geleden
  Deletterman, hebben die 2 ongelijk ? Ik denk dat tussen elke bevolkingsgroep en de verschillende geloven gediscrimineerd word.
 • D Letterman

  2 maanden geleden
  Karel en Ronald Bosch, 2 naar ik aanneem volwassen mannen die als 2 kleuters met een jankende ondertoon menen dat de... "ja maar zij doen dit" ... kaart getrokken moet worden. 100% zeker 2 witte racisme experts! Jankerds!!
 1. Nabeschouwing Imola: 'Als Lewis onder druk staat gaat ook hij fouten maken'
  Play

  Nabeschou­wing Imola: 'Als Lewis onder druk staat gaat ook hij fouten maken'

 2. Verstappen de beste op Imola na race vol glijpartijen en crashes
  Play

  Verstappen de beste op Imola na race vol glijpartij­en en crashes