Donny van de Beek.
Volledig scherm
Donny van de Beek. © AFP

Van de Beek kwijnt weg op de bank: ‘Vertrek is misschien beter’

Het avontuur van Donny van de Beek bij Manchester United is nog niet geworden wat hij ervan had gehoopt. De middenvelder verschijnt nauwelijks aan de aftrap en Ole Gunnar Solskjaer bekende ook nog eens hem vooral als toekomstinvestering te zien. Heeft de Oranje-international een verkeerde keuze gemaakt?

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Bijzonder moment Jackie Groenen met Cristiano Ronaldo: ‘Dat ze dat toch zo belangrijk vinden in Manchester’
  PREMIUM
  1

  Bijzonder moment Jackie Groenen met Cristiano Ronaldo: ‘Dat ze dat toch zo belangrijk vinden in Manchester’

  Voor Jackie Groenen (26) betekent de WK-kwalificatie - te beginnen met de wedstrijd tegen Tsjechië - een nieuwe episode. Met ook een nieuwe bondscoach, Mark Parsons, die de Leeuwinnen naar nieuwe successen moet leiden. En als ze terug is in Manchester, gaat ze maar eens in het echt de reusachtige afbeelding op Old Trafford bekijken. Daarop is zij onder anderen met Ronaldo te bewonderen.