Verbazing om Lionel Messi als muurligger: ‘Ik snap er helemaal niets van’

VideoHij scoorde 121 keer in de Champions League en won de bokaal vier keer. Toch voelde zelfs Lionel Messi zich gisteravond niet te groot om als muurligger te fungeren, in de slotfase van Paris Saint-Germain - Manchester City (2-0 overwinning). 

20 reacties

 • Richard Haklander

  1 jaar geleden
  @Martin Lammers. Zo je mening willen geven en nieteens weten waarom de muurligger bestaat.. Je bent af. Het siert Messi dat hij dit gewoon voor z'n team doet. Niets mis mee.
 • Raymond Verhoeven

  1 jaar geleden
  Slim, de kans dat je geraakt wordt is een stuk kleiner aangezien ze toch niet onder de muur doorschieten, zeker niet als er iemand ligt. Plus Messi is niet de grootste qua lengte dus in de muur is hij kwetsbaarder.
 • annemie Caelen - kerkhoffs

  1 jaar geleden
  Mag die ster van dit middelmatig elftal niet uit rusten na de hele wedstrijd wat rond te hebben gelopen
 • martin van beek

  1 jaar geleden
  Messi heeft zelf een paar keer onder een muur door gescoord, omdat er heel vaak wordt gesprongen, in de muur plaatsnemen is niet zinvol, omdat hij klein is. Ik zie het als groot gebaar naar zijn medespelers, hij wekt hier vertrouwen mee. Grote klasse, van nog immer the Goat !
 • Maria Yvonne Franssen

  1 jaar geleden
  Als mensen dit niet begrijpen, begrijpen zij de Franse cultuur niet: vrijheid, g e l i j k h e i d en broederschap: het staat boven elk gemeentehuis. Welke hoge sociale positie iemand ook heeft, niemand kan daar 'speciale rechten' aan ontlenen in Frankrijk en al helemaal niet in Parijs. Alle spelers in het team zijn dus gelijkwaardig, Messi ook. Gelijkwaardig is niet hetzelfde als 'gelijk'.
 1. Lionel Messi staat op en helpt Argentinië over dood punt tegen Mexico

  Lionel Messi staat op en helpt Argentinië over dood punt tegen Mexico

  Hij was harder nodig dan ooit en hield zijn eigen missie zaterdagavond in leven. Lionel Messi moest per se leveren om Argentinië in de race voor de wereldtitel te houden en maakte zijn landgenoten blij. Na rust nam hij zijn ploeg met een uitstekende knal van afstand bij de hand en dus is Argentinië helemaal terug in de race om de achtste finales te bereiken. Kort voor tijd maakte Enzo Fernández er nog 2-0 van.