VIDEO: Journalist valt in slaap bij persmoment Luis Enrique

Trainer Luis Enrique van FC Barcelona was bezig aan een uitgebreide analyse van de winst op Valencia (4-2) toen hij plotseling een slapende journalist ontwaardde in de perskamer van Camp Nou. 

,,Kijk nou, dit is me nog nooit overkomen. Ik moet wel heel saai praten'', zei de zichtbaar verbouwereerde Luis Enrique, die zijn lachen niet kon inhouden.

De competitiewedstrijd gisteravond tussen Barcelona en Valencia had er blijkbaar flink ingehakt bij de journalist, die tijdens de persconferentie het gevecht tegen de slaap verloor. Luis Enrique zag het gebeuren en riep de man met een kwinkslag tot de orde. ,,Goedemorgen, hoe gaat het?'', riep hij tussen het lachen door. ,,Kijk, hij gaat weer bewegen! Ik weet dat persconferenties saai zijn, maar zo saai...''

De betreffende reporter, Steve Futterman van het Amerikaanse tv-netwerk CBS, ging op Twitter door het stof. Regel nummer één als je een wedstrijd van Barcelona bezoekt: dommel NIET weg tijdens een persconferentie van Luis Enrique'', gevolgd door de hashtags 'oops' en 'I did'.

Volledig scherm
Luis Enrique © EPA