Wout Weghorst viert zijn goal.
Volledig scherm
Wout Weghorst viert zijn goal. © EPA

Weghorst bezorgt Van Bommel eerste Bundesliga-zege, assist Frimpong bij Leverkusen

Mark van Bommel en Wout Weghorst zijn het nieuwe Bundesliga-seizoen met VfL Wolfsburg begonnen met een 1-0 zege in de thuiswedstrijd tegen VfL Bochum. De bezoekers kregen al binnen vier minuten een rode kaart, waarna Weghorst dé kans op zijn eerste goal miste. Niet veel later maakte Weghorst alsnog de enige goal van de wedstrijd.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: ‘Bij ons is niemand groter dan de club’

  Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: ‘Bij ons is niemand groter dan de club’

  Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de mislukte transfer van Kylian Mbappé. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League dacht maandenlang dat Mbappé deze zomer naar Madrid zou komen, maar de 23-jarige Fransman besloot op het laatste moment zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met drie jaar te verlengen.