Georginio Wijnaldum
Volledig scherm
Georginio Wijnaldum © AFP

Wijnaldum begint aan schitterend nieuw hoofdstuk: Barcelona wil middenvelder snel vastleggen

Georginio Wijnaldum hoopt nog voor het EK een knoop door te kunnen hakken over zijn sportieve toekomst. De 30-jarige Rotterdammer meldt zich deze week in Zeist bij Oranje en de kans is aanzienlijk dat hij dat doet als kersverse aanwinst van FC Barcelona.

3 reacties

 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Vind dit zo klote voor de jong. Zo'n goede voetballer die dacht met wereldsterren te gaan spelen bij barca. Gini lekker terug gaan naar NL man, stap niet in bij een zinkend schip. Gini is niet de persoon die barca weer aan het voetballen krijgt, hoe zeer ik hem de overstap ook gun.
 • Faizy

  1 jaar geleden
  Leuk voor deze barcaKiller hhh in anfield . Mooie voor m , maar hij wordt ook een dagje ouder en wat trager.. lekker uitvoetballen en cashen in barca.. ;)
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Wijnaldum is voor elke club een “ zekerheidje”. Naast het feit dat het een topper in voetbal is zit er een goede kop op deze speler. Wordt door medespelers altijd gewaardeerd en is derhalve ook een echte teamspeler. Heeft ( zeker bij mij ) een hoge gunfactor voor succes door zijn oprechte houding. Hoop dat deze transfer doorgaat Ruud Vork Montfoort