Volledig scherm
Marcel Keizer, trainer van Sporting Portugal. © EPA

Zevende zege op rij voor Keizers Sporting

Marcel Keizer blijft maar winnen met Sporting Portugal. Ook Nacional bond zijn ploeg aan de zegekar. Sporting won voor de zevende maal op rij en is elf competitieduels op rij ongeslagen.  

Om in het kielzog te blijven van FC Porto en Benfica gold voor de nummer drie van de Premieira Liga slechts één ding: winnen van laagvlieger Nacional. Dat deed Sporting dus, met minimale cijfers: 0-1. Luiz Phellype kroonde zich tot ‘match winner’.

Bij de bezoekers bleef Bas Dost buiten de selectie vanwege een knieblessure, Nemanja Gudelj (oud-Ajacied) werd vlak voor tijd gewisseld.  

Porto en Benfica

FC Porto en Benfica komen later dit Paasweekend in actie en kunnen zo het gat met Sporting weer vergroten tot acht punten.

  1. Legendes ManUnited en Bayern spelen replay historische CL-finale
    Fotoserie

    Legendes ManUnited en Bayern spelen replay histori­sche CL-finale

    Twintig jaar na één van de meest krankzinnige ontknopingen in een Champions League-finale stonden de clubs van toen, Bayern München en Manchester United, opnieuw tegenover elkaar in een benefietduel. Onder anderen Jaap Stam, David Beckham, Peter Schmeichel en Ole Gunnar Solskjaer maakten hun opwachting bij de ‘legends’ van United. Roy Makaay, Lothar Matthäus, Stefan Effenberg, Giovanne Elber deden mee bij Bayern.