Volledig scherm
Sam Allardyce (links). © Photo News

Allardyce mist uitwedstrijd Everton tegen Limassol

Sam Allardyce mist donderdagavond de uitwedstrijd van Everton tegen Apollon Limassol in de Europa League. De nieuwe trainer van de club uit Liverpool had al een medische behandeling in zijn agenda staan.

Allardyce zat afgelopen zaterdag voor het eerst op de bank bij Everton. Hij zag zijn ploeg winnen van Huddersfield Town (2-0). De opvolger van de ontslagen trainer Ronald Koeman vertelde al dat hij weinig waarde hecht aan de laatste groepswedstrijd van zijn ploeg in de Europa League. 

Everton is al uitgeschakeld en speelt zondag de beladen stadsderby tegen Liverpool. ,,Ik zou een dwaas zijn als ik risico zou nemen met spelers die ik tegen Liverpool nodig heb'', zei hij.

Everton staat in Cyprus onder leiding van Craig Shakespeare en Duncan Ferguson. Assistent-trainer Sammy Lee traint met de achtergebleven spelers in Liverpool.

  1. Turkije: Wij kunnen bewijzen wie verantwoordelijk is voor lot Khashoggi

    Turkije: Wij kunnen bewijzen wie verantwoor­de­lijk is voor lot Khashoggi

    Turkse stafmedewerkers van het Saoedische consulaat in Istanboel worden op dit moment verhoord door het Turkse openbaar ministerie over de verdwijning van de Saoedische journalist Jamal Khashoggi, meldt het staatspersbureau Anadolu. ‘Turkije heeft bewijsmateriaal in handen over wat er met Khashoggi is gebeurd en wie daarvoor verantwoordelijk is’, liet de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, weten.