Volledig scherm
Paul Pogba. © Getty Images

Pogba onzeker voor duel met Sevilla

Het is nog niet zeker of Paul Pogba morgen meedoet met de Champions League wedstrijd van Manchester United. De Engelse spelen in de achtste finale van de Champions League tegen Sevilla.

De Franse international heeft nog wat last van een lichte blessure, die hij vorige week bij een training opliep. Hij ontbrak daardoor in het weekeinde al in het topduel met Liverpool, dat door United werd gewonnen.

Daley Blind, al enige tijd langs de kant, is niet fit genoeg om mee te doen tegen de Spanjaarden. Coach José Mourinho liet weten dat Anthony Martial wel kan spelen.
De eerste wedstrijd in Sevilla eindigde in 0-0.

  1. Buma als de broer van Baudet
    PREMIUM

    Buma als de broer van Baudet

    Ik verbaas me al een tijdje over de politieke koers van Sybrand Buma en het CDA. Zijn partij zit in het kabinet. Hij zat aan de onderhandelingstafel toen de kabinetsplannen werden gevormd. Hij zit in het centrum van de macht. Maar Buma blijft maar doen alsof dit helemaal niet zo is. Hij drukt iedereen die ontevreden en boos is tegen zijn borst, kakelt over de ‘elite’ die ‘de gewone man’ niet meer snapt. Wil om onduidelijke redenen die twintig Gele Hesjes die er in Nederland rondlopen mee laten praten over de klimaatplannen. Maar ondertussen was hij de afgelopen maanden een van de weinigen die te vuur en te zwaard de afschaffing van de dividendbelasting verdedigde; toch één van de plannen waar ‘de gewone man’ het kwaadst om is geworden. En verhoogt het kabinet het lage btw-tarief, nog zo’n maatregel die ‘de gewone man’ in zijn portemonnee gaat voelen.