Commentaar Rennie Rijpma.
Volledig scherm
Commentaar Rennie Rijpma. © ANP Kippa

‘Aan de achterkant van de camera’s is TVOH een stuk minder professioneel dan de voorkant ons deed geloven’

Afgelopen week besloot RTL de uitzendingen van The Voice of Holland op te schorten. Het programma scoorde met de seizoensopening begin deze maand nog altijd 1,7 miljoen kijkers voor de knap geproduceerde show. Wie de aflevering van Boos van programmamaker Tim Hofman zag, weet dat het er aan de achterkant van de camera’s van TVOH een stuk minder professioneel aan toe ging dan de voorkant ons deed geloven, stelt onze hoofdredacteur Rennie Rijpma.

9 reacties

 • bjorn Roos

  4 maanden geleden
  Echt te ziek voor woorden, ook bij de mol.. mensen gewoon laten zitten en dan denken dat ze stoppen. Ik hoop dat er nog echte mannen zijn in de tv wereld die zich niet gedragen als love island figuren en alles willen pakken wie ze willen en als dat niet gaat, dan worden ze boos.. Maak aub meldpunt waar vrouwen/mannen heen kunnen bellen buiten shows om aangifte te doen.
 • Theo Boerboom

  4 maanden geleden
  @T Holwerda 'dit is een van de gevolgen als je alles aan de maatschappij overlaat' Kort en bondig, maar waar! Let wel, een van de gevolgen, zoals bovenstaand commentaar weergeeft. Ik doe mijn 'stinkende best' om een positief gevolg van marktwerkingsprincipe te vinden. Wie het weet mag het zeggen.
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Ja zieke mensen las verhalen van Ali B dan is het beeld dat je van mensen hebt toch heel http://anders.Is echt misselijk totaal geen fatsoen bij gebracht zo ook het geval bij Marco en Jeroen deze mensen zijn niet groot gebracht met fatsoen hebben en respect voor vrouwen.Ik zou Linda zeggen begin nooit meer iets met Jeroen had je al eerder moeten dumpen!!
 • Danielle Broekhuizen

  4 maanden geleden
  Ik zou op dit moment ook niet meer weten hoe je dit gedrag eruit zou moeten krijgen. Ik dacht na #metoo van, nu zullen de seksuele roofdieren (zowel mannen als vrouwen) zich wel even bedenken voordat ze iets doen, maar het zit blijkbaar zo diep erin geworteld. Ik verwacht trouwens ook niet dat deze mannen veroordeeld gaan worden in Nederland, maar ik keur gewoon geen gedrag goed waarbij de andere partij zich ongemakkelijk voelt en daardoor slachtoffer wordt met of zonder veroordeling.
 • L C de Jong

  4 maanden geleden
  "Cynici zouden kunnen opmerken dat dit dierlijke gedrag van alle tijden is, hoewel we lang dachten ons als mensen te onderscheiden ten opzichte van dieren door onze intelligentie en emoties" Vergelijking van het gedrag bij TVOH met dan van dieren is: belediging van dieren'.