Het kabinet zegt dat het niet lukt om nog dit jaar iets extra’s te doen voor de koopkracht van grote groepen Nederlanders.
Volledig scherm
Het kabinet zegt dat het niet lukt om nog dit jaar iets extra’s te doen voor de koopkracht van grote groepen Nederlanders. © ANP

Dat uitvoeringsdiensten het werk niet aankunnen is gekmakend

commentaarHet kabinet zegt meer te willen doen om de koopkracht van huishoudens te stutten, maar het kan niet. De uitvoering kan het niet aan. Reden om van frustratie de haren uit het hoofd te trekken, schrijft politiek verslaggever Hans van Soest in dit commentaar.

118 reacties

 • Jan Proeme

  1 maand geleden
  Regeren is voor uit kijken maar dan moet wel eerst die betonen plaat weg laten halen
 • Gerard lammersen

  1 maand geleden
  regeren is voor ui tkijken maar onze regering regeert niet ze zijn alleen voor zich zelf Ik eerst en dan Jan met de pet.
 • Theo Boerboom

  1 maand geleden
  Het is belachelijk en treurig tegelijk, dat ook t/m kabinet Rutte IV hard aan gewerkt heeft aan een construct, dat tot onuitvoerbaarheid van nooduitkeringen voert. Dit geeft alweer het onbenul en de incapabiliteit van deze coalitie weer. Maar als het om partijbelangen gaat of om algemene belangen voor het land, dan laten ze telkens afweten. Het verschrikkelijke is, dat ze in het zomerreces nieuwe waanzinnige ideen kunnen ontwikkelen waar de maatschappij niets mee kan.
 • J. Bijsterveld

  1 maand geleden
  Mensen. Dit hele kabinet is los van de realiteit. Zijn alleen bezig om hun toekomstige baantjes veilig te stellen . Met Rutte voorop.
 • Wesdorp

  1 maand geleden
  Het raakt tijd dat Pinokio(Rutte) langzaam opstapt met de rest van het poppenkast spelers. Ze durven en kunnen het door hemzelf geschapen ellende niet eens oplossen. Weg ermee. In de UK stappen ze op hier likken ze verder