Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Een pakketreis voor je cosmetische ingreep, zonder voor- en nazorg: leg de bemiddelaars aan banden

commentaarBemiddelaars die cosmetische ingrepen in het buitenland als pakketreizen aanbieden zonder professionele voor- en nazorg moeten aan banden worden gelegd, schrijft hoofdredacteur Rennie Rijpma in dit commentaar.

7 reacties

 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Het heeft geen enkele zin operaties in het buitenland te verbieden,het kan gelukkig ook helemaal niet,goeie voorlichting en mogelijkheden om dat in eigen land tegen een acceptabel tarief ,dat moet er gebeuren,en mensen hebben het recht om hun eigen specialist te hebben in Nederland of elders
 • Julia van Damme

  4 maanden geleden
  Hahaha, nee @Lianne Van schoten: Ik wil niet die dikke kont van Kim Kardashian. Snap trouwens ook niet hoe die vrouwen daar dan nog op kunnen zitten zonder pijn. Ziet er toch niet uit, zeg nou zelf. En inderdaad, met sporten of lopen of gewoon been- en bilspieroefeningen kom je ook al een heel eind.
 • Lianne Van schoten

  4 maanden geleden
  Ga lekker naar de sportschool I p v de n je gezonde lichaam te laten snijden. Vaak word je er echt niet mooier van. En wie wil nou die dikke kont van die Kim kardashian. En hou van jezelf zoals je bent. Laat iedereen lekker naar zichzelf kijken dan hebben ze al genoeg te doen ipv dat ze andere op hun uiterlijk beoordelen. Vaak zijn dat juist de mensen die het minste zelf vertrouwen hebben ik vind een natuurlijk persoon met een rimpel mooier dan die strak getrokken koppen.
 • Dolly J. de Groot

  4 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Goedkoop combinatiereisje voor 'n borstvergroting je hebt en A cup en ga voor 'n C cup. Daar, je eigen laten ompraten om een grotere cup te nemen, cupmaat E of voor 'n F als ze bezig zijn als dit ook kan. Want, anders krijgt u er beslist spijt van om maar voor 'n kleine C te gaan en later alsnog zal besluiten om alsnog voor de grote E of F cupmaat terug te moeten komen. Die praktijken komen daar nog steeds voor. Liefs Dolly
 • Julia van Damme

  4 maanden geleden
  Ach jee, 'sociale druk'. Moeten er weer mensen tegen zichzelf in bescherming worden genomen? Beetje zielig wel als het om volwassenen gaat.