24 reacties

 • Hanneke Meer

  1 maand geleden
  Promovendum "De verzekering voor hogeropgeleiden". Heb je een mbo 4, meao of mts diploma, dan mag je toch meedoen met een iets hogere premie. Zal wel typisch Nederlands zijn.
 • Frank Laserre

  1 maand geleden
  Introductie weken zijn er zodat studenten elkaar leren kennen en een band vormen. Iedere opleiding kan dit doen voor de eigen studenten. Maar dit mixen is het gevolg van de eeuwige nivelleringsdrang in de Nederlandse cultuur. Want o jeetje, iemand zal eens “anders” zijn. Typisch het voordeel van de één uitleggen als het nadeel van de ander.
 • Ben Luberti

  1 maand geleden
  Geweldig hadden ze een halve eeuw eerder mogen doen.
 • C.J.H. PIETERSE

  1 maand geleden
  @Jeroen Wouda: Ik veronderstel dat deze mensen nu - waarsch. van armoe, omdat ze geen baan op HBO-/universitair niveau konden krijgen - een MBO-functie vervullen waarin zij (ook/vooral) met hun handen moeten werken? Tja, dan zitten die helaas bij u in het bedrijf op een verkeerde plek. Het meerdere keren uitleggen van praktische zaken is dan op zich niet zo vreemd: zij 1) zijn niet opgeleid voor die uitvoerende taken; 2) vinden (mede) daardoor dat werk w.s. niet zo heel (of helemaal niet) leuk.
 • ton Arts

  1 maand geleden
  Dhr Frank Nijhuis bedrijfs jurist, hoog opgeleid. Bouwt zijn eigen huis ?? , Auto, koelkast etc niet zo minderwaardig doen aub. Een bedrijfsjurist is ook maar een simpel vak net als een metselaar timmerman n plaatwerker.