-
Volledig scherm
© -

Natuurlijk gaat zo'n actie te ver, maar intussen doen we nog steeds te weinig

Natuurlijk gaan die acties te ver, maar intussen doen we nog steeds te weinig, schrijft Hans Nijenhuis in dit commentaar.

26 reacties

 • Hans Phitphan

  3 maanden geleden
  @ L. Biemolt,je bent natuurlijk wat cynisch, maar zo is het precies, als ik zie hoe ontevreden de mensen zijn, hoe het egoisme in deze tijd er werkelijk vanaf druipt, wat maakt het dan in vredesnaam uit of het afgelopen in maar 100 jaar,
 • J.C. Kattestaart

  3 maanden geleden
  Extinction Rebellion,Klimaat Activisten,Greta Thunberg gaan soms te ver in het doorduwen van hun idealen (de wereld redden).Gl kan hier alleen maar van dromen deze partij word door het regeer accord de mond gesnoerd.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Zolang er nog mega-koelkasten in de woestijn worden gebouwd en 10.000-den daar naar toe vliegen voor de voetbal, geloof ik niet dat ik er ook maar iets verandert. Of denken zij nu: “ we gaan toch maar niet, want bijna was het Meisje met de parel beschadigd”. Misschien is het beter om zich vast te lijmen aan de vliegtuigen die naar Qatar gaan of die iedereen weer terugvliegen. Of aan de middenstip, de dugout, de goal of zo. J. Simons
 • Jan Willem Roos

  3 maanden geleden
  De schrijver vind dat er nog steeds te weinig gebeurt als het om het klimaat gaat, maar wat wil de schrijver dan, alle industrie het land uit gooien, brandstofauto's aan de kan zetten en het vliegen verbieden? Dan help je 95 % van de economie omzeep en zit je nog steeds met een gigantische luchtvervuiling, wand deze kent geen grenzen. Wat niet wordt aangepakt is een heilig huisje, de overbevolking, wand dat is uiteindelijk de grootste boosdoener en daar durft niemand over te praten.
 • Martijn Buis

  3 maanden geleden
  Buis - Den Haag, opzich ben ik het niet oneens met deze gekkies. De manier waarop ze protesteren staat mij niet aan. Mij is geleerd om andermans spullen met respect te behandelen. Alle mogelijke kosten verhalen op de daders, ook de gemiste inkomsten vanwege het dicht zijn.