Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Fred leeflang

Wacht niet op de ander, pak die fiets

commentaarHup, beste forens. Wacht niet op de overheid of de werkgever om de juiste dingen te doen. Pak gewoon eens de fiets in plaats van de auto, schrijft onze chef nieuws Saskia van Westhreenen. Daar hebben we toch geen prikkel van derden voor nodig?

14 reacties

 • van Bergen

  1 maand geleden
  " Wacht niet op de ander, pak die fiets " Nou ik moet zeggen, daar wordt goed gehoor aan gegeven hoor. Heel veel criminelen doen dat al . .
 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  Ja, maar níet met een helm, dan gaat de fiets de kelder in!
 • P.J.M Kortekaas

  2 maanden geleden
  Prima column, er zijn altijd redenen om iets niet te doen, die personen kan je aanspreken maar helpt toch niet. Makkelijker om alles bij een ander neer te leggen. Het gaat om de mensen die kunnen en willen, dus, stoppen met excuses zoeken, gewoon wat doen.
 • van Wijk

  2 maanden geleden
  Als er een helmplicht komt pak ik weer de auto naar mijn werk. Vind de 11 km elektrisch fietsen goed te doen mits het droog is. ( ong 85% van de tijd). Maar met helm stap ik echt weer af
 • Brigitte Steijger

  2 maanden geleden
  Wil je werkelijk duurzaam gaan leven neem dan een baan die dicht bij je woning is. Kies je ervoor verder weg te gaan werken dan zijn de kosten ook voor jou. Ik zou mensen die verder dan 20 km van hun werk wonen extra belasten ipv een hogere km vergoeding geven. Goed plan, toch?