Frans Paalman
Volledig scherm
© Frans Paalman

Wat is er mis met de broodtrommel?

Noem het ouderwets, maar waarom zou je tijdens de schoolpauze in de rij gaan staan in een supermarkt of snackbar als je je lunch ook zelf kunt maken, vraagt Hans Nijenhuis in dit commentaar.

108 reacties

 • Jan Janssen

  2 maanden geleden
  Boterhammen? Iedere dag? 5 dagen/week en tig jaren lang? In feite niks mis mee. Maar een kind mag ook zelf op avontuur gaan om er achter te komen wat echt "lekker" betekent. Het is goed voor het zelfvertrouwen. Daarbij is het belangrijk om de kinderen 's ochtends een Engelse ontbijt thuis krijgen waardoor zij niet veel meer nodig hebben in de loop van de schooldag. Ontbijt als een koning, lunch als een edelman en dineer als een bedelaar.
 • jan van Blitterswijk

  2 maanden geleden
  Het gros van de kinderen gaat sochtens naar school zonder ontbijt en al helemaal zonder gevuld broodtrommeltje. Ze krijgen een paar eurootjes mee. Das voor papa of mama makkelijker gedaan dan s'avonds of 's.morgens een trommeltje te laden.
 • Peter Serný

  2 maanden geleden
  Wat een onzin artikel.... echt sjappoo.
 • Daan van de Giessen

  2 maanden geleden
  Een broodtrommel is gewoon lame :)
 • Bobby De Jong

  2 maanden geleden
  Als iedereen zich er eens niet mee zou bemoeien en anderen vrij laat in de keuze van wel of geen broodtrommel, dan bespaart dat hier een hoop onnodige energie. Waar hebben we het in vredesnaam over.