1. Japanse tv-ster (41) zwengelt met ‘verrassingsbaby’ discussie aan over alleenstaand moederschap in Zuid-Korea

  Japanse tv-ster (41) zwengelt met ‘verras­sings­ba­by’ discussie aan over alleen­staand moeder­schap in Zuid-Ko­rea

  De Japanse mediapersoonlijkheid Sayuri Fujita heeft in Zuid-Korea voor een relletje gezorgd nadat ze deze week bekendmaakte dat ze op 4 november is bevallen van een jongetje. Fujita (41), die al jaren in Zuid-Korea woont en daar furore maakt als presentatrice, wilde dolgraag moeder worden. Het was voor haar als single onmogelijk om in het land in aanmerking te komen voor donorsperma, waardoor ze gedwongen werd om naar haar geboorteland te reizen voor een ivf-behandeling.
 1. 1,4 miljoen kijkers zien ‘gewoon’ familieportret een ton waard zijn in Tussen Kunst en Kitsch
  Update

  1,4 miljoen kijkers zien ‘gewoon’ familiepor­tret een ton waard zijn in Tussen Kunst en Kitsch

  Soms, heel soms, zit er een bijzonder waardevol meesterwerk in Tussen Kunst en Kitsch. Met een schilderij van Adriaan de Lelie kreeg expert Willem Jan Hoogsteder zo’n klapper onder ogen. Hij schatte het portret van een Rotterdams gezin gisteravond voor het oog van meer dan 1,4 miljoen kijkers op een waarde van honderdduizend euro. Het is daarmee een van de hoogst getaxeerde objecten ooit.
 2. Youp van 't Hek hoopt op 250 man publiek voor oudejaarsconference: ‘Ik was de afgelopen twee weken echt heel somber’

  Youp van 't Hek hoopt op 250 man publiek voor oudejaars­con­fe­ren­ce: ‘Ik was de afgelopen twee weken echt heel somber’

  Youp van ‘t Hek hoopt dat hij zijn tiende Oudejaarsconference mag spelen voor 250 man in Carré. In dat geval gaat de televisie-uitzending op 31 december door. Dat zei hij vanmorgen in een lang interview op NPO Radio 1. De cabaretier verzorgt dit jaar de eindejaarsshow op de NPO, maar twijfelt nog steeds omdat hij niet weet of een zaal met 30 man publiek, zoals nu mag van de overheid, een goede televisieshow oplevert.