REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Flitsend België maakt favorietenrol eindelijk waar

Het kostte heel wat moeite, maar België heeft zondag de kwartfinales bereikt op het EK in Frankrijk. De 'Rode Duivels' wisten het surplus aan kwaliteit tegen Hongarije pas in de slotfase om te zetten in doelpunten: 4-0. De ploeg van bondscoach Marc Wilmots treft vrijdag in de kwartfinale het Wales van Gareth Bale, waar het in de kwalificatiereeks in twee wedstrijden slechts één punt tegen pakte.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Dirk van Duijvenbode over stoorzender in VIP-box: ‘Als het mijn familieleden waren, hadden ze nooit meer hoeven komen’
  PREMIUM
  Met video

  Dirk van Duijvenbo­de over stoorzen­der in VIP-box: ‘Als het mijn familiele­den waren, hadden ze nooit meer hoeven komen’

  Pieken in eigen land, laat dat maar aan Dirk van Duijvenbode (30) over. In juni stond Aubergenius nog in de finale van de Dutch Darts Masters in het Ziggo Dome in Amsterdam, zondagavond volgde een paar honderd meter verderop de finale van de World Series of Darts Finals in AFAS Live tegen Gerwyn Price. Het resultaat was precies hetzelfde: nét niet de kers op de taart.