Volledig scherm
PREMIUM
Raymond van Barneveld tijdens zijn afscheidsfeest in 'Barney Dome'. © ANP

Kolkende avond in Barney Dome: ‘De hele zaal zit vol, joh’

Reportage + videoNa een carrière van 35 jaar nam Raymond van Barneveld zaterdag afscheid van de dartssport. In de AFAS Live, omgedoopt tot de Barney Dome, genoten duizenden belangstellenden nog éénmaal van de Haagse dartlegende. Verslaggever Dennis van Bergen maakte de avond van dicht bij mee!

Foto's
Bekijk hier de mooiste foto's van de afscheidsavond van Raymond van Barneveld.

Het is kort voor de klok van acht uur en in AFAS Live gaan drie mannen in koeienpak nog snel even op de foto met de wereldbeker. Raymond van Barneveld zou er zijn Haagse neus vermoedelijk voor ophalen - hij hield de bokaal tenslotte vijf maal vast tijdens zijn indrukwekkende dartscarrière. Maar het trio bezoekers wekt de indruk na vanavond vredig te kunnen sterven. Met alle liefde leggen ze tien euro neer bij de fotograaf, die toch al goed zaken doet. De verkoper van Barneys biografie ‘Game Over’ tenminste zo.

  1. Ashton eerste vrouw ooit met zege bij Players Championship, Aspinall sterkste
    8e finale eindstadion 'MVG'

    Ashton eerste vrouw ooit met zege bij Players Champions­hip, Aspinall sterkste

    Lisa Ashton heeft als eerste vrouw ooit een partij gewonnen bij Players Championship. Ze versloeg in de 1e wedstrijd van Players Championship 2 de Duitser Christian Bunse met 6-3. In de tweede ronde ging ze onderuit tegen Darius Labanauskas (6-2). Michael van Gerwen verloor in de achtste finale van Jamie Hughes (6-5), terwijl Nathan Aspinall er met de toernooiwinst vandoor ging.