Michael van Gerwen
Volledig scherm
Michael van Gerwen © BSR Agency

Ook Premier League of Darts avonden in Ahoy afgelast

De Premier League in Ahoy Rotterdam gaat definitief niet door. De PDC heeft bekendgemaakt de twee avonden, die op 25 en 26 maart zouden plaatsvinden, uit te stellen.

De PDC zal samenwerken met Ahoy om nieuwe data vast te leggen voor de Premier League-avonden, en verdere aankondigingen zullen te zijner tijd worden gedaan. Fans die kaartjes hebben voor een Premier League-avond in Rotterdam hebben het recht om de kaartjes voor de gelijkwaardige nieuwe data te behouden of om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen. 

De Premier League of Darts zal vanavond wel doorgaan. Liverpool is het strijddecor voor de zesde speelronde. Michael van Gerwen neemt het op tegen Gerwyn Price. 

  1. Kuivenhoven na zege op Van Gerwen: ‘Ik had alles bij elkaar willen schreeuwen’
    PREMIUM

    Kuivenho­ven na zege op Van Gerwen: ‘Ik had alles bij elkaar willen schreeuwen’

    ‘Dat heb ik weer’, dacht Maik Kuivenhoven toen hij zondag in de eerste ronde van het Players Championship in Barnsley tegen Michael van Gerwen moest gooien. De 31-jarige Naaldwijker sprak zichzelf moed in en stuurde een appje naar zijn vrienden: ‘Ik heb nog nooit van hem verloren’. ,,Dit werd mijn eerste partij tegen hem, haha”, zegt Kuivenhoven. ,,Maar ik wist dat ik een kansje had als Michael zijn topniveau niet zou halen.” Dat gebeurde.