Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen, samen met Vincent van der Voort.
Volledig scherm
Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen, samen met Vincent van der Voort. © Emiel Muijderman

Van Barneveld en Van Gerwen eindelijk weer tegenover elkaar: ‘Dit wordt wel een partijtje zeg’

Voor het eerst sinds de rentree van Raymond van Barneveld staat hij vandaag weer tegenover Michael van Gerwen op een groot dartstoernooi. De twee boegbeelden treffen elkaar vanmiddag (rond 16.00 uur Nederlandse tijd) in de tweede ronde van de Players Championship Finals en voor beide darters is dat niet zomaar een wedstrijd.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Dit zijn de belangrijkste dartstoernooien in 2023
  9

  Dit zijn de belangrijk­ste dartstoer­nooi­en in 2023

  Is het WK darts nu de afsluiter van het jaar of juist de start van het nieuwe jaar? Hoe dan ook: Michael Smith was de eerste die met een fraaie trofee in handen stond in het jaar 2023. Bully Boy won de WK-finale van Michael van Gerwen, die op het volgende WK gebrand zal zijn om de Sid Waddell Trophy voor de vierde keer te pakken. Voor het zover is, staan er nog tal van andere toernooien op het programma. Een overzicht de toernooien die nog gespeeld moeten worden.