Boekpresentatie Game Over door Jasper Boks. Het boek gaat over het leven van Raymond van Barneveld en de carriere van de oud-wereld­kampioen darten.

Op de foto: Raymond van Barneveld
Volledig scherm
Boekpresentatie Game Over door Jasper Boks. Het boek gaat over het leven van Raymond van Barneveld en de carriere van de oud-wereld­kampioen darten. Op de foto: Raymond van Barneveld © Brunopress

Van Barneveld moet rentree uitstellen: PDC verzet Q School

Dartsbond PDC heeft de Qualifying Schools verzet van januari naar februari. Dat betekent dat Raymond van Barneveld, die via Q School een Tourkaart hoopt te veroveren, een maand langer moet wachten op zijn rentree.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'

 2. Waterpolosters kwalificeren zich voor de Olympische Spelen in bloedstollend duel
  Play

  Waterpolo­sters kwalifice­ren zich voor de Olympische Spelen in bloedstol­lend duel