Volledig scherm
Michael van Gerwen in zijn partij tegen Joe Murnan. © Lawrence Lustig/PDC

Van Gerwen ongeslagen naar laatste 16 Grand Slam of Darts

Ook Barney doorMichael van Gerwen is op koers om voor de derde maal de Grand Slam of Darts op zijn naam te schrijven. De Brabander won vanavond in Wolverhampton met 5-2 van de Engelsman Joe Murnan en won daarmee zijn groep.

Van Gerwen liet zien dat hij in WK-vorm is. De nummer 1 van de wereld kwam tot een gemiddelde van 108.29. In de tweede ronde stuit Van Gerwen op de nummer twee van Groep B, Steve Lennon.

Van Barneveld

Raymond van Barneveld, die al voor aanvang van de wedstrijd zeker was van de volgende ronde, had weinig moeite met Lennon. In rap tempo was de Nederlander klaar en won hij met 5-2. Daardoor is Barney groepswinnaar geworden en ontloopt hij Van Gerwen. Van Barneveld neemt het op tegen Rob Cross

Noppert

Danny Noppert won vanavond zijn eerste partij in Wolverhampton. De Fries versloeg met 5-2 Welshman Mark Webster maar dat was na twee nederlagen niet genoeg om door te gaan naar de tweede ronde. Noppert werd vierde in zijn groep. Daryl Gurney en Darren Webster, die één en twee werden in de groep, gaan door naar de tweede ronde.

PDC Darts on Twitter

BOOOOOOOM | A HUGE 135 from Mighty Mike! #LoveTheDarts https://t.co/9cic8eKCHm

Volledig scherm
© Lawrence Lustig/PDC
Volledig scherm
© PDC