Volledig scherm
Fallon Sherrock. © BSR Agency

WK-sensatie Sherrock ontvangt wildcard voor alle toernooien World Series

WK-sensatie Fallon Sherrock kreeg al een uitnodiging voor de US Darts Masters in Madison Square Garden, maar nu heeft ze ook een wildcard voor de andere toernooien uit de World Series gekregen. ,,Ik ben zo blij met deze kans.”

De verrichtingen van Sherrock gingen de afgelopen weken de hele wereld over. Allereerst toen ze tegen Ted Evetts de eerste vrouwelijke darter werd die een wedstrijd won op het WK, en enkele dager toen ze nogmaals stuntte tegen nummer 11 van de wereld Mensur Suljovic. Tegen Chris Dobey moest ze in de derde ronde dan toch buigen, na haar landgenoot goed partij te hebben geboden.

Volledig scherm
© BSR Agency

The Queen of the Palace had al een uitnodiging voor de US Darts Masters op zak, maar nu heeft ze ook invitaties ontvangen voor de vijf resterende toernooien uit de World Series. Die worden gehouden in Kopenhagen, Duitsland, Nieuw-Zeeland en twee keer in Australië.

,,Ik ben zo blij met deze kans en kan niet wachten om volgend jaar de World Series te spelen", aldus Sherrock. ,,De voorbije weken waren geweldig en de positieve reacties die ik van over de hele wereld heb gekregen waren bizar. Ik wil mijn spel blijven verbeteren en de World Series zijn een nieuwe kans om te laten zien wat ik kan.”

Mochten haar resultaten goed genoeg zijn, dan mag ze vanaf 18 september ook haar opwachting maken bij de World Series of Darts Finals in de Amsterdamse AFAS Live.

Volledig scherm
© BSR Agency