Twee Hagenaars worden ervan verdacht mee te hebben geholpen in de handel van cocaïne vanuit het bedrijfspand van Jamal S. aan de Reflectiestraat in Nootdorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee Hagenaars worden ervan verdacht mee te hebben geholpen in de handel van cocaïne vanuit het bedrijfspand van Jamal S. aan de Reflectiestraat in Nootdorp. © Regio15

31-jarige Hagenaar blijft vast voor ‘handel in coke’ vanuit Nootdorps pand

Bijna 200 kilo coke, een Glock-pistool met munitie en dubieuze administratie. Dat was de vangst  toen agenten een inval deden bij een pand aan de Reflectiestraat in Nootdorp. Twee aangehouden Hagenaars Jamal S. (31) en Mohammed A. (42) worden ervan verdacht medeplichtig te zijn aan de handel in harddrugs. 

 1. Een beetje tegenwind mag de pret niet drukken
  PREMIUM
  Op Scheveningen

  Een beetje tegenwind mag de pret niet drukken

  De boulevard van Scheveningen is de plek waar menig toerist over flaneert. Het liefst in het zonnetje. Ook vandaag lopen mensen nieuwsgierig om zich heen kijkend langs het strand. Een tiental meter rechts van de Pier zit een vrouw met haar blonde haren in een knotje uit te puffen op een bankje. Ze draagt een bodywarmer met daaronder een roze T-shirt. Naast haar twee jongens die ietwat vermoeid ogen. Wij spraken ze voor de rubriek Op Scheveningen.
 2. Boeven bibberen na kraak chatsystemen: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’
  PREMIUM
  Encrochat

  Boeven bibberen na kraak chatsyste­men: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’

  Grootschalige cokesmokkel, Colombiaanse cocaïnewasserij, aanslag op een woning, foute wouten en drugslabs: de klappen die het kraken van de versleutelde communicatiedienst Encrochat aan de onderwereld uitdeelt, worden langzaamaan zichtbaar. Advocaten bestrijden voor hun panikerende clientèle de rechtmatigheid van de hack, vooralsnog zonder succes. ,,Criminelen kunnen beter weer gewoon in de sauna gaan overleggen.”

In samenwerking met indebuurt Delft