Foto ter illustratie. Mogelijk komen er in Pijnacker-Nootdorp ook velden vol zonnepanelen te liggen om genoeg energie op te kunnen wekken in de toekomst.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Mogelijk komen er in Pijnacker-Nootdorp ook velden vol zonnepanelen te liggen om genoeg energie op te kunnen wekken in de toekomst. © Koen Verheijden

70 voetbalvelden vol zonnepanelen, zijn mogelijk toekomstbeeld voor Pijnacker-Nootdorp

ReageerZeventig voetbalvelden vol zonnepanelen. Dat is mogelijk het toekomstbeeld in Pijnacker-Nootdorp, staat in de energietransitieplannen die nu op tafel liggen. De raad beslist komende week of het ambitieuze klimaatplan de komende jaren wordt uitgevoerd. 

3 reacties

 • Henk van Rijn

  6 maanden geleden
  Wat een prutsers. Eerst het peperdure afvaldrama Avalex met graaiende managers en ieder jaar een nieuw afvalinzamelingssprookje en nu dit die de burgers op verdere kosten jaagt en het weinige groen verpest door buitenlandse zonnepanelencowboys die de subsidies opstrijken en je achterlaten met zwarte velden panelen. Regeren met de rug naar je inwoners !
 • Geert Nielander

  6 maanden geleden
  De regering-Rutte wil alle huizen van het gas afhalen. Dat kost de burgers heel veel geld en klimaatwinst is er vrijwel niet. Absurd dat de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp meewerkt aan dit idiote plan.
 • R. Spoorendonk-van Alphen

  6 maanden geleden
  Wat een belachelijke plan van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp...hoe verzinnen ze het om waar de weilanden zo belangrijk zijn voor onze natuur, om dan deze zonnecellen te plaatsen...Bizar...
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Delft