Foto ter illustratie. Mogelijk komen er in Pijnacker-Nootdorp ook velden vol zonnepanelen te liggen om genoeg energie op te kunnen wekken in de toekomst.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Mogelijk komen er in Pijnacker-Nootdorp ook velden vol zonnepanelen te liggen om genoeg energie op te kunnen wekken in de toekomst. © Koen Verheijden

70 voetbalvelden vol zonnepanelen, zijn mogelijk toekomstbeeld voor Pijnacker-Nootdorp

ReageerZeventig voetbalvelden vol zonnepanelen. Dat is mogelijk het toekomstbeeld in Pijnacker-Nootdorp, staat in de energietransitieplannen die nu op tafel liggen. De raad beslist komende week of het ambitieuze klimaatplan de komende jaren wordt uitgevoerd. 

3 reacties

 • Henk van Rijn

  2 jaar geleden
  Wat een prutsers. Eerst het peperdure afvaldrama Avalex met graaiende managers en ieder jaar een nieuw afvalinzamelingssprookje en nu dit die de burgers op verdere kosten jaagt en het weinige groen verpest door buitenlandse zonnepanelencowboys die de subsidies opstrijken en je achterlaten met zwarte velden panelen. Regeren met de rug naar je inwoners !
 • Geert Nielander

  2 jaar geleden
  De regering-Rutte wil alle huizen van het gas afhalen. Dat kost de burgers heel veel geld en klimaatwinst is er vrijwel niet. Absurd dat de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp meewerkt aan dit idiote plan.
 • R. Spoorendonk-van Alphen

  2 jaar geleden
  Wat een belachelijke plan van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp...hoe verzinnen ze het om waar de weilanden zo belangrijk zijn voor onze natuur, om dan deze zonnecellen te plaatsen...Bizar...

In samenwerking met indebuurt Delft