Volledig scherm
Ter illustratie. © gratis

Aanstormend danstalent in theater De Veste voor Holland Dance Festival

Theater de Veste doet mee aan het Holland Dance Festival. Aanstormend danstalent speelt in dat kader op maandag 27 en dinsdag 28 januari in de Veste de première van de voorstelling Talent On The Move 2020. Speciaal voor de voorstelling komen dansers van twee hoogstaande dansinstituten uit New York en Rotterdam naar Delft.

Het festival wordt voor de zeventiende keer gehouden in samenwerking met Codarts Dance Company. Door heel Den Haag en omstreken zijn vanaf 22 januari drie weken lang zo’n vijftig voorstellingen van over de hele wereld te zien.

De bedoeling van het festival is om iedereen - professionals, amateurs, mensen mét en zonder fysieke of verstandelijke beperking, schoolkinderen en ouderen - samen te brengen.

Passie en beweging

Het credo van Holland Dance Festival luidt dan ook ‘Een wereld met meer passie, beweging en verbinding’. Het festival ontstond in 1987 uit het Holland Festival, voor diverse podiumkunsten. 

 Beide voorstellingen bieden gratis een inleiding van en een ontmoeting met de dansers. Kaarten zijn te bestellen via de website: theaterdeveste.nl

In samenwerking met indebuurt Delft