Accu van scooter vliegt in brand in opslag aan Schieweg

VideoIn een opslag aan de Schieweg in Delft is vanmiddag de accu van een scooter in brand gevlogen. Dit zorgde voor veel rookontwikkeling.

De brand ontstond op de begane grond in een bedrijfsverzamelgebouw. De accu zou aan een oplader hebben gehangen toen-ie vlam vatte. Rond 14.50 uur was de brand volgens de brandweer onder controle. Drie mensen zijn in een ambulance gecontroleerd op rookinhalatie.

Door de flinke rookontwikkeling moest de brandweer omliggende panden ontruimen, waaronder de bovengelegen sportschool. De brandweer is druk in de weer met metingen van eventuele gevaarlijke stoffen die zouden zijn vrijgekomen. Ook wordt het pand geventileerd.

Volledig scherm
Accu van scooter vliegt in brand in pand aan Schieweg. © District8
  1. Haagse touroperator: ‘Als de brexit doorgaat en het pond stijgt, dan hebben we geluk’
    PREMIUM
    Vaarwel Britten

    Haagse touropera­tor: ‘Als de brexit doorgaat en het pond stijgt, dan hebben we geluk’

    Precies op 29 maart, aanvankelijk de dag van de uittreding van Groot-Brittannië uit de Europese Unie, vertrekt bij het Haagse touringcarbedrijf KJ Tours een bus vol mensen naar Londen. Alhoewel de trip naar de Engelse hoofdstad van een maand later al is volgeboekt en die van 29 maart niet, heeft eigenaar Kris Jhagroe geen moment getwijfeld over reizen op de dag van de brexit. ,,Waarom zou ik voor een andere datum gaan? We zullen er geen hinder van ondervinden.''

In samenwerking met indebuurt Delft