Volledig scherm
© Jacques Zorgman

Acht nieuwe start-ups aan de slag via YES!Delft

Een nieuwe groep van acht start-ups zijn toegelaten tot het incubatieprogramma van YES!Delft. Dat programma helpt de nieuwe technologische bedrijfjes met groeien, bouwen aan een netwerk, een kantoorruimte in het YES!Delft-pand en het lanceren van hun product.

De acht start-ups die momenteel aan de slag gaan binnen het YES!Delft-incubatieprogramma, richten zich op uiteenlopende producten en diensten. Zo maakt Kitepower mobiele en krachtige windenergiesystemen, richt Gyromotics zich op de ontwikkeling van een nieuw type beenprothese en Loqed maakt een nieuw type slot zonder sleutel.

YES!Delft is twaalf jaar geleden opgericht vanuit een samenwerking van de TU Delft, TNO en de gemeente en heeft succesvolle bedrijven voortgebracht. Zo groeide de stormparaplu uit tot een wereldwijd verkocht product en het nieuwe vervoersmiddel Delft Hyperloop won onlangs in de VS een wereldwijde competitie. In de afgelopen twaalf jaar zijn er meer dan 170 start-ups vanuit YES!Delft op weg geholpen. Veruit de meerderheid daarvan bestaat vandaag de dag nog steeds.

In samenwerking met indebuurt Delft