Bedrijfsongeval in Delft: persoon onder vrachtwagen aan de Schieweg

VideoBij een bedrijfsongeval op het terrein van afvalverwerker Suez aan de Schieweg in Delft is vanmiddag iemand onder een vrachtwagen terechtgekomen. Volgens de politie is het slachtoffer met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De gewonde was wel aanspreekbaar. 

 1. Kinderen en rolstoelen rollen van te hoge brug af: ‘Pak die gevaarlijke brug eens aan’
  PREMIUM

  Kinderen en rolstoelen rollen van te hoge brug af: ‘Pak die gevaarlij­ke brug eens aan’

  Keer op keer worden er brokken gemaakt bij Tanthofs beruchtste brug in Delft. Rolstoelers en ouders met kinderwagens komen de oeververbinding niet op en jonge kinderen rollen nog voordat ze halverwege zijn zo weer terug naar beneden. De brug bij de Ben Goerionstraat moet net als de andere bruggen in Tanthof nodig worden verlaagd, vinden bewoners. ,,De gemeente zei steeds dat er geen geld is om deze brug aan te pakken.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Delft