Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Robert Hoetink

Bedrijven maken stad schoner als Supporter van Schoon

Exact Group in Delft heeft zich als eerste bedrijf opgegeven als Supporter van Schoon. Het softwarebedrijf organiseert meerdere keren per jaar zogeheten ‘opschoonacties’ om de straat schoner te maken. 

,,Bij Exact vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een bijdrage kunnen leveren aan de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn”, legt Olav Provily van Exact uit. ,,Een van de pijlers van ons programma is Environment (milieu, red.). Supporter zijn van Schoon sluit hier heel mooi op aan.” 

Duurzaamheidscentrum De Papaver vraagt bedrijven in Delft om mee te helpen de stad schoner te maken door Supporter van Schoon te worden. De ‘titel‘ houdt in dat het bedrijf een aantal keer per jaar een opschoonactie organiseert. Tijdens een actie ga je gezamenlijk, met collega‘s, de straat op en maak je de omgeving afvalvrij. Zwemmende blikjes in de gracht worden verleden tijd, evenals fladderende snoeppapiertjes. Een mooi ideaal voor de toekomst, waarmee de omgeving niet alleen prettiger wordt maar ook veiliger. 

Aanmelden kan via deze website.

Elke ochtend het nieuws uit Delft in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Delft