Volledig scherm
Er komt een jeu de boules-baan in Delft. © Mooie Boules via Indebuurt Delft

Bier, boules en bitterballen onder één dak in Delft

Borrelen met vrienden of collega’s is sowieso gezellig, maar wat nou als je ondertussen ook nog eens een potje petanque kan spelen? Dan is je middag of avond helemaal geslaagd. Binnenkort kan het in Delft, want jeu de boules-foodhal Mooie Boules komt naar de stad. Dat schrijft mediapartner Indebuurt Delft.

Een speeltuin voor volwassenen, zo ziet Mooie Boules zichzelf. Stiekem klopt het ook wel. Vervang de ballenbak en slappe frietjes uit je jeugd voor borrelhappen en een jeu-de-boulesbaan en je bent er. Na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven mogen we deze herfst nu ook in Delft met de glimmende ballen spelen.

Acht banen en een karaokeruimte

Begin december opent Mooie Boules op de Professor Schermerhornstraat, in een van de gebouwen van DUWO aan de Kanaalweg. In de zaak komen acht jeu-de-boulesbanen met daaromheen een café in ‘huiskamersetting’. 

Behalve de grindbanen zijn er zelftaps, een tafeltennistafel, een karaokeroom en staan er verschillende bordspellen. Bij de twee barren in de zaak drink je biertjes van onder meer de Delftse Brouwers. Eten kan hier ook prima: topchef Ron Blaauw en verschillende Delftse ondernemers zorgen voor een heerlijk menu. 

Elke ochtend het nieuws uit Delft in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Delft