Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Binnenkort zelf fruit en noten plukken in een nieuwe boomgaard in Schipluiden

Midden-Delfland krijgt een hoogstamboomgaard langs de Rijksstraatweg in Schipluiden. Er komen fruit- en notenbomen, struiken met zacht fruit en schapen te staan.

 1. Hervé Matthys ontpopt zich geruisloos tot leider van ADO: ‘Ik voel het wel in mijn benen’
  PREMIUM

  Hervé Matthys ontpopt zich geruisloos tot leider van ADO: ‘Ik voel het wel in mijn benen’

  Geruisloos heeft ADO Den Haag-verdediger Hervé Matthys zich ontpopt tot een van de stabiele factoren van de Haagse ploeg. De 26-jarige Belg werd in het duel met Roda JC van vrijdag zelfs voor het eerst sinds zijn komst naar Den Haag gewisseld. Matthys, die dinsdagavond tegen zijn oude ploeg Excelsior speelt, moet de boel achterin bij ADO bij elkaar zien te houden. ,,Ik ben ingestroomd in september en heb sindsdien alles gespeeld. Het vergt veel energie.”
 2. Corona-stress is in veel gevallen niet eenvoudig te bestrijden: ‘Zoek ontspanning in de natuur’
  PREMIUM
  Golfbrekers

  Corona-stress is in veel gevallen niet eenvoudig te bestrijden: ‘Zoek ontspan­ning in de natuur’

  Slecht slapen, piekeren en het niet meer zien zitten. De corona-stress is in veel gevallen niet eenvoudig te bestrijden. Toch zijn er wel degelijk mogelijkheden om ontspanning te vinden. Een stevige wandeling wordt vaak genoemd. Geert van Poelgeest heeft een andere oplossing. ,,Geniet van de natuur. Dat kan zelfs als je in een rolstoel zit. Wie er oog voor heeft, vergeet al zijn zorgen.”

In samenwerking met indebuurt Delft