Een 17-jarige jongen heeft zichzelf gemeld op het politiebureau voor het slaan van een boa. Een handhaver werd gistermiddag aangevallen in recreatiegebied de Delftse Hout nadat hij wilde bemiddelen bij een ruzie.
Volledig scherm
Een 17-jarige jongen heeft zichzelf gemeld op het politiebureau voor het slaan van een boa. Een handhaver werd gistermiddag aangevallen in recreatiegebied de Delftse Hout nadat hij wilde bemiddelen bij een ruzie. © District8

Boa krijgt klappen in het gezicht van 17-jarige Delftenaar

Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) is gisteren bij de Wilgenlaan in Delft door een 17-jarige jongen mishandeld. De handhaver probeerde te bemiddelen tussen twee mensen die ruzie met elkaar hadden gekregen op de openbare weg bij de Delftse Hout, maar kreeg toen klappen in het gezicht van de tiener. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Delft