Volledig scherm
Brasserie & Restaurant Brocante © GoogleMaps

Brocante leukste restaurant van Pijnacker-Nootdorp

Brasserie & restaurant Brocante is verkozen tot leukste restaurant van Pijnacker-Nootdorp. De bijbehorende award wordt op 15 april tijdens een speciaal festival uitgereikt in Amsterdam.

De verkiezing werd georganiseerd door Vote Company, dat tal van restaurants nomineerde en de stemmen telde. Gasten beoordeelden de restaurants op criteria als gastvrijheid en prijs-kwaliteitsverhouding.

Overigens zijn er twee awards. Eentje voor de meeste stemmen en eentje voor de hoogste waardering. Brocante won ze allebei. In Amsterdam zullen dj’s van Radio 538 de voormalige Miss Nederland Kim Kötter begeleiden bij het uitreiken van de awards.

Elke ochtend het nieuws uit Delft in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Toch geen kiss and ride-zone in Koningshof

    Toch geen kiss and ride-zone in Koningshof

    De gemeente laat het plan om een rondweg rondom sporthal Het Baken aan te leggen, die gebruikt kan worden als kiss and ride-zone, varen. Dit is het resultaat van veel weerstand van de bewonersvereniging Koningshof en omwonenden. Zij zijn van mening dat dit ouders stimuleert om kinderen met de auto naar school te brengen, in plaats van met de fiets. Daarnaast zou het fiets- en voetgangersverkeer moeilijk te scheiden zijn van de autoweg, waardoor een gevaarlijke situatie ontstaat.

In samenwerking met indebuurt Delft